Verhuur 2018 
Maison Larnolia
  
Helaas geen verblijfsmogelijkheden meer voor Maison Larnolia, volgeboekt voor 2018. 
 

Onze service, uw voordeel

De hier aangegeven "all in" aantrekkelijke huurprijzen en voorwaarden gelden alleen voor rechtstreeks via deze website ontvangen boekingen. Dit is uw voordeel van "on-line" boeken via onze website.

De huurprijzen zijn inclusief normaal gebruik van water en elektriciteit. Ook is als extra het normale gebruik (2GB/ 2000 MB maximaal per verblijfsweek) van internet (WiFi), de toeristenbelasting, linnenpakketten (kussenslopen, onderlakens, dekbedovertrekken en per persoon 2 handdoeken) en de eindschoonmaakkosten in de huurprijzen inbegrepen. Er worden geen boekings- en/ of administratiekosten berekend.
 
Kortom zeer scherpe en heldere "all in" prijzen, zonder verassingen en met vele extra's.
 
Boekingsinformatie en voorwaarden 2018 
 
De huurprijzen zijn in euro’s (€ ) per week. De waarborgsom is 250,- euro. De onder aan deze webpagina genoemde huurvoorwaarden zijn van toepassing op een reservering/boeking, u wordt geacht van deze huurvoorwaarden middels downloaden inhoudelijk kennis te hebben genomen en te hebben geaccepteerd dat deze huurvoorwaarden u (op deze wijze zodanig) ter hand zijn gesteld
 
Bij aankomst is er een welkomstpakketje en zijn de bedden al voor u opgemaakt. Bij vertrek wordt het vakantiehuis voor u schoongemaakt. Op de dag van vertrek dient u de vakantiewoning wel netjes, opgeruimd en (bezem)schoon na normaal gebruik op te leveren. Wisseldag is zaterdag, aankomst na 16.00 uur, vertrek voor 10.00 uur. 
 
Een aanbetaling van slechts 250,- euro. Het restant (de resterende huursom + waarborgsom) dient u 6 weken voor aankomstdatum (aanvang verblijf) te hebben voldaan. Ligt de reserveringsdatum binnen 6 weken van de aankomstdatum verblijf dan dient de volledige huursom + waarborgsom in een keer te worden betaald.
 
Kussens, dekbedden en linnengoed voor de bedden is aanwezig.
 
Bezetting: Maison Larnolia maximaal 8 personen + 1 babybedje.
 
Bij geen calamiteiten en/of schade/ kosten wordt de waarborgsom binnen 14 dagen na vertrekdatum op uw bankrekeningnummer teruggestort.

Vrij en gratis normaal gebruik (2 GB maximaal per verblijfsweek) van internet (WiFi). Roken is in beiden vakantiewoningen niet toegestaan. Huisdieren op aanvraag. Bij uw reisbescheiden ontvangt u onder andere een exacte routebeschrijving.